Roze amethist

Home / Crystals A tot Z / Roze amethist

Enig resultaat

Een pas ontdekte zeldzaamheid: de roze amethist

Roze amethist is een nieuw vondst uit Argentinië. De naam roze amethist werd eerder gegeven aan een hele lichte versie van de paarse amethist ‘Rose de France’, maar het roze van die steen is niets in vergelijking met deze roze amethist uit Argentinië. De roze amethist groeit veelal in kleine geodes die zorgvuldig open gekraakt worden. Het wordt vooralsnog niet veel gevonden en de kwaliteit verschilt enorm. Bij Dyona bieden we een prachtige kwaliteit aan van deze nog zeldzame steen.

De roze amethist is een steen van krachtige zachtheid

De energie van deze steen is zacht, maar mag absoluut niet verward worden met zwakheid. Het is juist een krachtige steen! Zachtheid is een grote kracht in ons leven, waarbij we vanuit liefde en overvloed mogen handelen en angsten achter ons mogen laten. Zij ondersteunt jou om meer te leven vanuit overvloed en zachtheid.

Daarnaast ondersteunt deze steen een emotioneel evenwicht. Maar kan dit eerst zorgen voor een stroming van emoties. Alsof deze steen je helpt om even alles ‘eruit’ te gooien voordat je het evenwicht kunt vinden. Tevens stimuleert zijn begrip, kalmte en liefdevol naar jezelf kijken. Een perfecte steen voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Roze amethist is dé steen voor zelfliefde

Zelfliefde is een hot topic en dat is niet voor niets: hoe vaak zijn we wel niet veel te streng voor onszelf en hebben we moeite met naar onszelf kijken in de spiegel? Het is niet voor niets dat Moeder Aarde deze steen nu aan ons laat zien en haar naar buiten brengt: de behoefte aan meer zelfliefde is hoger dan ooit. De steen geeft inzicht, net zoals de paarse variant en ondersteunt je bij het dromen. Leg haar naast je bed voor meer inzichten tijdens het dromen. Zij helpt je om het hartchakra te openen en de energie van liefde te laten stromen.

Bestel deze steen bij Dyona

Heb je een mooie steen gezien? Plaats dan nu je bestelling! Wanneer je een bestelling plaatst bij Dyona, wordt jouw bestelling verzonden in een duurzame verpakking. Ik gebruik uitsluitend verzendverpakkingen van gerecycled karton tot bio- afbreekbaar piepschuim, en hergebruik allerlei materialen. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu!