Groene maansteen

Home / Crystals A tot Z / Groene maansteen

Enig resultaat

Groene Maansteen, de steen van positieve energie

Kun jij wel wat meer positieve energie gebruiken? Dan is de Groene Maansteen een echte aanrader. De groene maansteen wordt ook wel garnieriet genoemd. Het is een nieuwe vondst uit 2018 . Het is de steen voor je spirituele ontwikkeling en nog meer positieve effecten. Lees snel meer over de positieve effecten van deze steen. Ook vertel ik je graag wat ik persoonlijk zo bijzonder vind aan de groene maansteen. Groene maansteen kopen bij Dyona? In de webwinkel vind je kleine tot grote maanstenen.

De werking van de Groene Maansteen

Heb je wat steun nodig om je doelen te behalen? Het is soms niet makkelijk om je doelen te behalen. De maansteen kan jou een energetische ondersteuning bieden om je doelen te behalen.  Wanneer je bezig bent met je spirituele proces helpt de groene maansteen je door je door te wandelen op je pad wanneer je vastloopt. Hij laat nieuwe mogelijkheden zien en daagt je uit om meer in de natuur te gaan. Hij helpt je ook om naar naar de essentie van jezelf te gaan en vanuit die essentie te leren leven. Ook maakt hij positief en helpt je om het positieve gevoel door te laten stromen naar je doelen. De groene maansteen ondersteunt je door empathie op te brengen voor anderen, zonder dat je jezelf voorbij loopt. Een ander positief effect van de steen is dat het je hartchakra opent. De groene maansteen geeft je een zachte energie dat je om jezelf mag geven.

Wat de positieve energie met mij doet

Wat ik persoonlijk erg bijzonder vind aan de groene maansteen is enorme positieve energie. Ik merk echt dat dit veel met mijn hartchakra doet. Wanneer ik mediteer met de groene maansteen, voelt het alsof mijn borst stroomt van positieve energie. Bijna alsof het eruit wilt knallen! Het is zo’n ontzettend positieve steen. En toch een stukje mystiek. Hij laat je echt ontwaken. Helpt je om verder te kunnen Zien en Voelen. Wat mij betreft de tofste vondst uit 2018!

Waarom de Maansteen steen dé ideale steen is voor vrouwen

​De maansteen is dé steen voor vrouwen. Waarom de steen zo bijzonder is, is vanwege de krachtige en positieve energetische ondersteuning op de hormoonbalans van de vrouw. Ook bevordert de steen je intuïtie en zelfinzicht. Zij helpt bij het verwerken van gebeurtenissen, het uiten van emoties en ondersteunt de connectie met de vrouwelijke energie. De energie van de steen past bij de energie van de maan en helpt ons bij het begrijpen van onszelf. Daarnaast kan de maansteen jou een energetische ondersteuning bieden op het gebied van het herinneren van dromen, versterken van paranormale vermogen en ondersteuning bij klachten tijdens de menstruatie en na de bevalling. 

Tips voor het gebruik de Groene Maansteen

Let op: de maansteen is een broze steen dus behandel haar met zachtheid. Water en zonlicht vind de maansteen niet fijn. Draag haar tijdens de volle maan om één te zijn met de mooie energie van deze maanfase. Wanneer je maansteen wilt gebruiken om edelstenenwater te maken, leg haar dan nooit in direct contact met het water maar naast de karaf met water. Maansteen bevat aluminium en is niet geschikt voor inname.

​Maansteen kopen bij Dyona?

De groene maansteen heb je binnen enkele dagen al in huis. Wil je nog wat persoonlijker advies of heb je vragen over deze steen? Wij staan voor je klaar met een passend advies.  Bekijk in onze webwinkel ook eens onze andere Maansteen producten. Ontdek wat de (Groene) Maansteen voor jou kan betekenen.